HVEM?

oWord.dk

dit digitale tekstbureau

HVEM?


oWord.dk er et digitalt tekstbureau med base i København, men med hele verden som sin arbejdsplads.


Journalist og tekstforfatter Tina Anna Christiansen står bag oWord.dk og har mange års erfaring med at skrive og redigere tekster - blandt andet fra sin stilling som tekstforfatter i Marketingafdelingen på TV 2:


- Jeg har arbejdet med tekst i mange år, og jeg ved, at det gør en kæmpe forskel, hvis en tekst er fejlfri, flydende og fængende. Det giver en meget bedre oplevelse for læseren og kan i sidste ende betyde mersalg for virksomheden, siger journalist og tekstforfatter Tina Anna Christiansen.


- Jeg bliver så ærgerlig, når jeg ser en hjemmeside, læser en avis eller støder på et stykke salgsmateriale, der er uforståeligt og fuld af slåfejl og kommafejl. Det afholder mig fra at købe noget eller tro på det, der står, og jeg tror, at mange har det på samme måde. Der skal faktisk ikke så meget til for at få teksten til at virke. Det er bare ikke alle, der ved det eller ved, hvordan det skal gøres. Og det er det, oWord.dk kan hjælpe med.Fotokredit: Sille Serup.

Tekstforfatter på TV 2-programmer som blandt andet 'Vild med dans', 'X Factor', 'Landmand søger kærlighed', 'Nybyggerne', 'Kurs mod fjerne kyster' m.fl.


Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole.


SEO-kurser hos IHH Nordic.


Projektleder.oWord.dk

dit digitale tekstbureauKONTAKT


Hvis du ikke ønsker at bruge kontaktformularen, så send blot

en mail til

kontakt@oword.dkCopyright. All Rights Reserved